Uncategorized

Ervaringen delen

Ervaringsdeskundigen gezocht

Als je een onvervulde kinderwens hebt dan komt er veel op je af en kun je veel vragen hebben. Het kan je helpen om contact te hebben met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Als je bijvoorbeeld de keuze moet maken voor wel of geen vruchtbaarheidsbehandeling, dan is het fijn als je met iemand kunt spreken die zo’n behandeling heeft ondergaan. Je kunt dan praten over wat wat je kunt verwachten en horen hoe anderen met alle vragen om zijn gegaan.

Misschien heb jij mensen in je omgeving met wie je kunt praten, maar dat heeft niet iedereen. Daarom willen we via deze site mensen met elkaar in contact brengen. Maar daarvoor hebben we wel ervaringsdeskundigen nodig.

We hebben inmiddels al een paar mensen die hun verhaal hier delen of met wie mensen contact kunnen opnemen.

We zoeken nog veel meer mensen die hun ervaringen willen delen. Dus wil jij anderen mensen verder helpen en jouw verhaal of jouw ervaringen delen?
Laat het weten via info@onvervuldekinderwens.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *