Boek

 

Dan neem je toch een hond?

Informatie- en verwerkingsboek bij een (nog) onvervulde kinderwens

Samenvatting

Een kinderwens die (nog) niet vervuld is kan je gedachten behoorlijk beheersen. Dit boek wil je helpen om constructief om te gaan met alle emoties, gevoelens en gedachten die door je heen gaan. Je krijgt informatie over allerlei zaken die je tegenkomt in het proces, zoals de reacties van mensen om je heen, je relatie met God en het behandeltraject. Het boek bevat verwerkings- en bezinningsvragen met schrijfruimte, omdat het enorm kan helpen om van je af te schrijven. Dit alles is gelardeerd met humor, ervaringen en bijbelstudies.

128 pagina’s

ISBN 9789492831064
Uitgeverij Sestra

 

Uit de inleiding:

Wat een verdriet geeft het als je (nog)  moeder kunt worden. Vaak een stil verdriet, want erover praten is best lastig. Een kinderwens zou privé moeten zijn, iets voor jullie tweeën. Maar als de wens onvervuld blijft, dan komt er een moment dat je erover wilt of moet praten. En dat is goed, want praten helpt. Mensen kunnen meeleven en meebidden. Maar sommige gedachten houd je liever voor jezelf. Omdat ze privé zijn, omdat je je ervoor schaamt, omdat je soms stikjaloers bent en dat eigenlijk niet zo hoort. Dan kan het fijn zijn om het van je af te schrijven. Schrijven helpt je overzicht te creëren in al die verwarrende gedachten die door je hoofd gaan. Dit boek is bedoeld om je te helpen bij het omgaan met een (nog) onvervulde kinderwens (uit de inleiding van ‘Dan neem je toch een hond?’).

Het boek is niet meer overal te koop, maar nog wel te bestellen via de mail: rolienke@onvervuldekinderwens.com of social media: Instagram Facebook   
Het boek kost €10,- en de verzendkosten zijn €4,15 .

Leesfragment