Leven met een onvervulde kinderwens geeft veel verdriet en vragen. Mensen die er niet zelf mee te maken hebben, kunnen het soms moeilijk begrijpen en dat is ook logisch. Je begrijpt het pas als je het zelf mee hebt gemaakt en dan nog heeft ieder zijn eigen verhaal en is het voor ieder weer anders.

Tijdens het schrijven van het boek ‘Dan neem je toch een hond’ merkte ik dat er behoefte is aan een centraal punt voor christenen met een onvervulde kinderwens. Als christen loop je soms tegen vragen en dilemma’s aan waar je op algemene websites geen antwoord kunt vinden. Dan kan het fijn zijn om met andere christenen hierover na te denken. Daarom ben ik deze website gestart samen met een aantal anderen die meedenken.

Via informatie, bezinning, blogs en ervaringsverhalen willen we christenen inspireren en bemoedigen. Je vindt informatie over mijn boek met extra materiaal en meer informatie. Ook willen we contacten leggen tussen christenen met een onvervulde kinderwens.

De website is nog in ontwikkeling en we ontvangen graag input. Wil je meehelpen door jouw ervaringen te delen, een blog te schrijven of mis je onderwerpen? Laat het weten via info@onvervuldekinderwens.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *